Qui som

Filosofia

Objectius

Tiempo y Luz sorgeix de la inquietud de dues persones per recuperar el procés artesanal de la fotografia i el laboratori en blanc i negre:

Eva G. Alcántara i Jacobo Vázquez.

Amb diferents trajectòries, en Jacobo a la fotografia publicitària i l’àmbit museístic i l’Eva a la fotografia teatral i la integració social, troben el punt d’unió a la fotografia tradicional.  Creen el projecte “Tiempo y Luz” que comença amb la fotografia minutera i amb projecció de nous i futurs projectes on es barregen les facetes artesanals, tècniques, artístiques i socials.

 

 

 • La nostra filosofia

  En un món on tot succeeix tant de pressa i pràcticament sense poder assaborir-lo, nosaltres oferim parar, reflexionar, aprendre i sobretot deixar-se sorprendre.

  Recuperem l’ofici del fotògraf i la fotògrafa minutera per compartir la màgia i la transcendència d’aquestes capses capaces de captar la realitat de la vida senzilla i la fem visible a la Història. Hem construït la nostra pròpia màquina minutera de forma artesanal i manual per realitzar retrats, utilitzant la mateixa metodologia  de l’època, i fent-t’ho arribar a totes les persones.

 • El nostre treball

  Fem partícips als nostres fotografiats endinsant-losa l’època modernista, en la qual la fotografia va tenir una gran rellevància.Als nostres tallers descobrim els secrets dels líquids, dels papers, del temps i de la llum.També treballem per encàrrec i en diferents tipus d’esdeveniments realitzant retrats i mostrant el procés.

 • Objectius

  Treballem a partir d’aquests objectius:  - Recuperar l’ofici del minuter. - Transmetre l’essència de la fotografia. - Mostrar processos artesanals. - Aportar una mica d’història. - Fomentar la creativitat. - I sobretot oferir una experiència.